Važnost pokreta za osobe sa autizmom

VIDEO K9: U novosadskoj školi „Milan Petrović“ juče je održan stručni skup „Efikasnost terapije pokretom i fizičkog vežbanja u radu sa osobama sa autizmom“.

0
18

Međunarodni stručni skup „Efikasnost terapije pokretom i fizičkog vežbanja u radu s osobama sa autizmom“, koji organizuje Klub Sportsko društvo „Milan Petrović“ i Dnevni boravak za osobe sa autizmom škole „Milan Petrović“, održan je juče u Novom Sadu.

Stručnoj javnosti iz oblasti socijalne zaštite i obrazovanja koji se bave osobama sa autizmom prikazani su praktični radovi na temu efikasnosti fizičkog vežbanja u radu s osobama sa autizmom.

Ovo je druga godina realizacije projekta, a plan je da u okviru 3. godine, koliko traje, bude izrađena elektronska platforma na kojoj će biti predstvljeni primeri vežbanja za osobe sa autizmom.

Ovi video snimci, naglašava Danijela Tamaš koordinatorka Dnevnog boravka za osobe sa autizmom, nisu korisni samo za stručnu javnost, već i za roditelje osoba sa autizmom, kao i druge osobe koje dolaze u kontakt s njima, kao što su lični pratioci, treneri, učitelji, vaspitači i ostali.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.