Vašar zrenjaninskih osnovaca

VIDEO K9: Osnovci zrenjaninske škole Đura Jakšić i ove godine su organizovali novogodišnji vašar na kojem su pokazali svoja kulinarska umeća i talente za razvoj preduzetništva.

632

U osnovnoj školi Đura Jakšić održan je tradicionalni novogodišnji vašar na kojem su učenici ove škole izlagali proizvode koje su sami ili uz pomoć roditelja napravili za tu priliku.

U okviru vašara predstavljenaje i zadruga „Đurini čarobnjaci“ koja je oformljena u sklopu ove škole a bavi se proizvodnjom eteričnih ulja. Zadrugu čine nastavnici i učenici, a više o samom vašaru i zadruzi je rekla Jelena Bibin nastavnica u osnovnoj školi Đura Jakšić.

Petar Stanić učenik sedmog razreda nam je ispričao šta je učenička zadruga „Đurini čarobnjaci“ pripremila za posetioce novogodišnjeg vašara

Kosta Tančić je u rekordnom roku rasprodao svoje proizvode.

Na novogodišnjem vašaru učenici su na improvizovanim štandovima prodavali svoju robu. Ponuda je bilaraznovrsna – od igračaka, knjiga, raznih suvenira, pa sve do kolača i limunade.

Uz mnogo smeha, učenici su pokazali izuzetna kulinarska umeća i talente za razvoj preduzetništva. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.