Vašar zrenjaninskih osnovaca

VIDEO K9: Osnovci zrenjaninske škole Đura Jakšić i ove godine su organizovali novogodišnji vašar na kojem su pokazali svoja kulinarska umeća i talente za razvoj preduzetništva.

570

U osnovnoj školi Đura Jakšić održan je tradicionalni novogodišnji vašar na kojem su učenici ove škole izlagali proizvode koje su sami ili uz pomoć roditelja napravili za tu priliku.

U okviru vašara predstavljenaje i zadruga „Đurini čarobnjaci“ koja je oformljena u sklopu ove škole a bavi se proizvodnjom eteričnih ulja. Zadrugu čine nastavnici i učenici, a više o samom vašaru i zadruzi je rekla Jelena Bibin nastavnica u osnovnoj školi Đura Jakšić.

Petar Stanić učenik sedmog razreda nam je ispričao šta je učenička zadruga „Đurini čarobnjaci“ pripremila za posetioce novogodišnjeg vašara

Kosta Tančić je u rekordnom roku rasprodao svoje proizvode.

Na novogodišnjem vašaru učenici su na improvizovanim štandovima prodavali svoju robu. Ponuda je bilaraznovrsna – od igračaka, knjiga, raznih suvenira, pa sve do kolača i limunade.

Uz mnogo smeha, učenici su pokazali izuzetna kulinarska umeća i talente za razvoj preduzetništva. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.