Varao šlep službe

VIDEO K9: Beogradska policija uhapsila je jednog 45-ogodišnjaka iz Banjaluke zbog sumnje da je više vlasnika šlep-službi prevario za novac. Policija sumnja da je na ovaj način oštećeno više građana.

512

Policija tereti A.G. (45) iz Banjaluke da je od vlasnika šlep službi tražio da mu prevezu neispravno vozilo iz Beograda u drugi grad u Srbiji i ubeđivao ih je da odu do njegove kuće u nekom od gradova u unutrašnjosti i uzmu 250 evra kako bi on platio usluge majstoru.

Kako je saopšteno iz MUP-a, vlasnici šlep službi su najčešće nudili varijantu da mu oni daju taj novac, koji će im on kasnije vratiti po preuzimanju neispravnog vozila.

Kada bi oštećeni dolazili do dogovorene lokacije, A.G. im je pokazivao na neki od automobila koji se nalazilo na parkingu, uzimao od njih 250 evra za usluge majstoru, a potom odlazio u nepoznatom pravcu, navodi se u saopštenju.

Policija sumnja da je na ovaj način oštećeno više građana, pa ih poziva da se, ako osumnjičenog prepoznaju na fotografiji, jave PU za grad Beograd na telefone 011/279-74-70 i 064/8928-676.

 

AG Foto MUP RS

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.