Varadinskim mostom jednom trakom zbog radova

VIDEO K9: Radovi na sanaciji oštećenja kolovoza na varadinskom mostu o kojem je Kanal 9 nedavno izveštavao, počeli su u ponedeljak. Zbog radova saobraćaj na mostu odvija se jednom trakom, a prolazak vozila reguliše privremeno postavljeni semafor.

0
182

Nakon pripremnih radova, u ponedeljak je na Varadinskom mostu počela sanacija oštećenih metalnih i gumenih delova na dilatacionim spojnicama, zbog kojih će režim saobraćaja biti izmenjen do 2. jula.

Nakon toga će početi radovi na drugoj dilatacionoj spojnici koja j emanje oštećena i na kojoj će biti zamenjen samo gumeni deo. Izvođenje tih radova planirano je od 15. jula do 15. avgusta.

Vrednost ovih radova je 2,6 miliona dinara, a izvođač je GP “Mostogradnja”. Kako je saopšteno iz Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije, istovremeno se vrši pregled Varadinskog mosta, kao i Mosta slobode, sa ocenom stanja i predlogom mera zaštite, nakon čega će biti odlučeno koje je još radove neophodno izvršiti na potencijalno ugroženim delovima, kako bi bili poboljšani uslovi za bezbedno odvijanje kolskog i pešačkog saobraćaja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.