Vanredno stanje i u prihvatilištu za pse

VIDEO K9: Vanredno stanje utiče i na situaciju u prihvatilištu za pse Javno komunalnog preduzeća Zoohigijena i veterina, a ogleda se, pre svega u manjem broju volontera i povećanom obimu obaveza zaposlenih.

5
352

Mere zaštite i higijene u vanrednom stanju izazvanom epidemijom korona virusa trude se da ispoštuju i u novosadskom JKP Zoohihijena i veterina, uprkos manjem broju volontera od uobičajenog jer se, kako kažu, trude da svedu broj kontakata na minimum.

Prioritet su im u ovom trenutku hitni slučajevi, rekla je Olujić, a njihove hvatačke službe su redovno na terenu po pozivima sugrađana.

Ovo preduzeće, kako je istakla, grad je osnovao sa ciljem da se bavi plemenitim i humanim poslom zaštite pre svega uličnih i napuštenih životinja.

Olujić je pozvala sugrađane da ih, u slučaju potrebe, zovu putem telefona 021/ 640-32-20, ili putem elektronske adrese jkp.zoovet.ns@zoohigijenans.co.rs, kao i putem njihove fejsbuk stranice.

5 KOMENTARA

  1. Ta Ojulicka od kako je stavljena za PR nije nista uradila.Zasto ne objavjuju pse na stranici,psi dzedze u boksevima niko ih ne seta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.