Vanredni popis robnih rezervi APV

VIDEO K9: Vanredni popis robnih rezervi Vojvodine pokazao je da nema razlika između popisnog stanja i stanja u poslovnim knjigama Direkcije za robne rezerve Vojvodine, saopšteno je danas nakon sednice Pokrajinske vlade.

0
23

Nema razlika između popisnog stanja i stanja u poslovnim knjigama Direkcije za robne rezerve AP Vojvodine, konstatovano je u izveštaju o vanrednom popisu interne komisije Direkcije za robne rezereve AP Vojvodine i  angažovane eksterne akreditovane kuće koji je prihvatila Pokrajinska vlada.

U saopštenju se dodaje i da su za svu robu na skladištenju obezbeđene bankarske garancije, za merkantilnu robu hipoteka na nepokretnoj imovini čija je vrednost, prema proceni ovlašćenog procenjivača, viša od vrednosti robe na skladištenju, i pet blanko sopstvenih menica, potpisanih i registrovanih, a za ostalu robu tri blanko sopstvene menice, potpisane i registrovane.

Navedeno je i da će Pokrajinska vlada uputiti Eparhiji raško-prizrenskoj u Gračanici, preko Direkcije za robne rezerve AP Vojvodine, pomoć u prehrambenim proizvodima i sredstvima za higijenu vrednu 5,1 milion dinara, kao podršku radu  narodnih kuhinja na Kosovu i Metohiji.

Na današnjoj sednici je i za direktora Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, na period od četiri godine, postavljen magistar ekonomskih nauka Miloš Maletić, dok je za direktorku Pokrajinskog zavoda za socijalnu zaštitu imenovana diplomirana pravnica Maja Miljković.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.