Vakcinacija i u Promenadi

VIDEO K9: Danas je otvoreni punkt za vakcinaciju u Tržnom centru Promenada, a za nešto više od 2 sata na njemu je imunizovano gotovo 100 ljudi. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je najavio da će svi vakcinisani građani dobiti još dodatnih 3.000 dinara od države, a mi smo pitali Novosađane šta misle o ovoj odluci državnog vrha.

0
30

Novi punkt za vakcinaciju protiv kovida u Novom Sadu je otvoren na Bulevaru oslobođenja br. 119, u prizemlju tržnog centra „Promenada“.

Zainteresovanost građana za imunizaciju je u prvih par sati premašila očekivanja, potvrdili su nam lekari angažovani na ovom punktu, a u šta smo mogli i sami da se uverimo.

Ovaj punkt, kako kažu, otvoren je svakog dana od 8 do 20 časova i dobro je organizovan, pa se neće stvarati gužve.

Član Gradskog veća za zdravstvo Dragan Stajić, prilikom otvaranja ovog punkta izjavio da je u Novom Sadu do sada vakcinisano 210 hiljada ljudi, što predstavlja 40% odsto naših sugrađana, a od toga je njih 90 hiljada primilo i drugu dozu.

Kako bi podstakao proces vakcinacije, predsednik Srbije Aleksandar Vučić, jutros je najavio da će svi građani stariji od 16 godina koji do 31. maja prime bar jednu dozu bilo koje antikovid vakcine, dobiti dodatnih 3.000 dinara od države. Pitali smo sugrađane šta misle o ovoj odluci države.

Pomenimo i da je Non-covid ambulanta iz objekta “Jovan Jovanović Zmaj” na Bulevaru kralja Petra I preseljena u montažni objekat Doma zdravlja na Limanu IV. Non-covid pacijenti, oni koji se pripremaju za operacije, zračnu i hemo terapiju, odnosno, za one intervencije koje se rade u bolničkim uslovima u ambulanti na Limanu IV će raditi brze antigenske testove. Radno vreme ove ambulante je od 7 do 10 časova.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.