“Uzmi račun i pobedi”: Sutra prvo izvlačenje nagrada

VIDEO K9: Prvo izvlačenje koverata u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" biće održano sutra u studiju Radio televizije Srbije, javnog servisa koji će na Prvom programu u direktno prenositi izvlačenje nagrada.

0
1154

Predviđeno je izvlačenje 177 nagrada u direktnom tv prenosu na Prvom programu RTS-a sa početkom u 17,45 časova. Izvlačenje svih nagrada nadziraće petočlana Komisija nagradne igre.

Među nagradama su dvosoban stan u Beogradu, u braće Jerković-Padina, 12 automobila “fijat 500L”, četvorodnevno putovanje u Pariz za dve osobe i kartama za jedan meč Rolan Garosa, dva putovanja u Grčku za dve osobe.

U prvom izvlačenju učestvovaće samo fiskalni računi i slipovi koji su pristigli na adresu navedenu na namenskoj koverti do večeras do 23 časa i 59 minuta.

Koverte koje su blagovremeno stigle na traženu adresu i nisu izvučene, učestvovaće u narednim izvlačenjima, koja su zakazana za 18, 25. i 31. mart, a građani mogu da šalju dodatne koverte sve do 30. marta.

Spisak dobitnika biće objavljen u dnevnom listu Politika, tri dana nakon svakog izvlačenja, kao i na internet stranici nagradne igre uzmiracun.rs, internet stranici Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave mduls.gov.rs i internet stranici RTS-a.

Izvlačenje ostalih nagrada takođe će biti obavljeno u studiju RTS-a i biće prenošeno putem lajv strima.

Među ostalim nagradama su: odmor u hotelu na Staroj planini za dve osobe (sedam dana), odmor na Zlatiboru za dve osobe (četiri dana), 12 prenosivih računara “lenovo”, 12 frižidera “gorenje”, po 25 mobilnih telefona, tableta i televizora “tesla”, deset veš mašina, decet mašina za sudove, 25 mikrotalasnih pećnica “gorenje”, 25 blendera “braun”, tri vaučera za kupovinu robe u prodajnim objektima “gomeks”, u vrednosti od 20.000 dinara, polisa životnog osiguranja “Sosijete ženeral”.

Ukupna vrednost nagradnog fonda iznosi 135.344.181,46 dinara, sa uračunatim PDV-om.

Nagradna igra “Uzmi račun i pobedi” predstavlja jednu od 68 mera Nacionalnog programa za borbu protiv sive ekonomije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.