“Uzmi račun i pobedi” – razgrabljene koverte

VIDEO K9: Nagradna igra Ministarstva finansija "Uzmi račun i pobedi" počela je 1. februara. Pravila igre su takva da svi građani mogu besplatno da šalju koverte sa najmanje 10 fiskalnih računa ili slipova izdatih u 2017. godini sa iznosima od najmanje 100 dinara. Ovih prvih dana nagradne igre koverte su razgrabljene, iako je ograničen broj koverti koje jedna osoba može podići na šalteru pošte.

0
720

Nagradna igra, čiji je cilj motivisanje građana da se uključe u borbu protiv sive ekonomije, traje do kraja marta. Prema propozicijama, jedna osoba može poslati neograničen broj koverti safiskalnim računima ili slipovima.

Pravo na učešće imaju svi punoletni građani Srbije koji prikupe najmanje 10 računa ili slipova minimalne vrednosti od 100 dinara po računu koji je izdat u 2017. godini.
Računi se dostavljaju u kovertama koje su besplatne i mogu da se preuzmu u svim filijalama Pošte Srbije, a slanje popunjenih koverti takođe je besplatno.

Planirana su 4 izvlačenja koja će biti organizovana u martu, a nagrade su automobili, putovanja u zemlji i inostranstvu, tehnička roba, kao i stan u Beogradu.

Paralelno sa nagradnom igrom organizovano je i takmičenje opština i gradova u broju prikupljenih fiskalnih računa, a nagrada je besplatna wi-fi zona. Kako bi svaka opština ili grad imali podjednaku šansu da učestvuju u takmičenju i osvoje nagradu, ocenjivaće se broj prikupljenih fiskalnih računa i slipova u odnosu na broj stanovnika i prosečnu zaradu na teritoriji lokalne samouprave.

Na kovertama za nagradnu igru naznačena je adresa slanja, a građani samo treba da napišu svoje podatke – ime i prezime, adresu, poštanski broj ili adresni kod, kao i kontatk telefon radi lakše komunikacije, ukoliko pošiljalac bude izvučen.

Organizator nagradne igre ispred Vlade Srbije je Ministarstvo finansija u saradnji sa Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave, a podršku pružaju i Poreska uprava, Državna lutrija Srbije i Republički sekretarijat za javne politike.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.