“Uzmi račun i pobedi”: Potpisani ugovori sa dobitnicima stanova u Novom Sadu i Beogradu

VIDEO K9: Ugovori sa dobitnicima stanova u Novom Sadu i Beogradu, iz trećeg izvlačenja drugog kruga nagradne igre ''Uzmi račun i pobedi 2018'', potpisani su juče u Gradskoj kući u Novom Sadu.

0
2178

Dobitnici Nemanja Radović i Jasna Kucurski potpisali su ugovore sa ministrom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoranom Đorđevićem i direktorom Direkcije za imovinu Jovanom Vorkapićem.

Gradonačelnik Miloš Vučević čestitao je srećnim dobitnicama, ali i Vladi Republike Srbije, kako je rekao, na istrajnosti u borbi protiv sive ekonomije.

“Plaćanjem poreza i uzimanjem računa punimo budžet naše države, za dobrobit svih nas, i naše dece. Na taj način obezbeđujemo sredstva za ulaganje u škole, bolnice, vrtiće, puteve, javnu rasvetu, kulturne i sportske manifestacije”, rekao je Vučević.

Ministar Zoran Đorđević je takođe uputio čestitke dobitnicima i pozvao građane da nastave da učestvuju u nagradnoj igri.

Novosađanin Nemanja Radović dobio je stan u izgradnji površine 54 m2 u naselju Zemunske kapije u Beogradu, a Jasna Kucurski iz Turije, stan površine 116 m2 u Ulici Boška Petrovića u Novom Sadu.

Nagradna igra ”Uzmi račun i pobedi 2018” završava se u subotu 28. aprila, a u poslednjem javnom izvlačenju, u direktnom prenosu u 17,30 časova na RTS-u, biće dodeljeno 36 nagrada – 10 robnih vaučera ”Gomeks” u vrednosti od 60 000 dinara, 10 robnih vaučera ”Gorenje”, svaki u vrednosti 120 000 dinara, 10 robnih vaučera šoping centra ”Ušće”, svaki u vrednosti 120 000 dinara, 14 automobila ”Fiat 500 L Pop Star” i dva stana u Beogradu. Prvi stan, površine 72m2 nalazi se na Novom Beogradu u Ulici Mileve Marić Ajnštajn, dok je drugi najvrednija nagrada u čitavom ciklusu – stan u izgradnji u naselju Beograd na vodi, površine 72m2.

Nagradna igra deo je edukativne kampanje u ”Godini borbe protiv sive ekonomije” čiji je cilj podizanje svesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije, stimulisanje bezgotovinskih plaćanja i jačanje motivacije za poštovanje propisa.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.