Uzmi račun i pobedi 2020

VIDEO K9: Juče je počelo slanje koverata za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi 2020".

10

Prema odluci Vlade Srbije, od juče je moguće slati koverte za nagradnu igru “Uzmi račun i pobedi” u kojoj mogu da učestvuju svi punoletni građani naše zemlje.

Sakupljanje i slanje fiskalnih računa i potvrda o plaćanju karticom, kao i prethodna dva puta, Vlada organizuje u cilju suzbijanja sive ekonomije kroz jačanje svesti i motivaciju građana da plaćaju bezgotovinski i uzimaju račune prilikom svake kupovine, jer jedino tada mogu da budu sigurni da trgovac posluje u skladu sa zakonom i da plaća poreze iz kojih se finansiraju zdravstvo, školstvo i druge javne usluge.

Podršku Vladi Srbije u organizaciji novog kruga igre pruža NALED, Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj. Kriterijumi nagradne igre identični su kao i u prethodnim izdanjima.

Potrebno je spakovati u kovertu 10 isključivo fiskalnih računa ili 10 isključivo slipova pojedinačne vrednosti od najmanje 100 dinara, ne starijih od 1. septembra 2020.

Mogu se koristiti koverte bilo koje boje, veličine ili oblika, dokle god staju u poštansko sanduče.

Prilikom adresiranja koverata, na prednjoj strani potrebno je napisati UZMI RAČUN I POBEDI 2020. Na poleđini pošiljke obavezno je da se čitko upiše ime i prezime, adresa prebivališta/boravišta iz ličnog dokumenta, kao i kontakt telefon. Slanje koverata je besplatno, a o njihovom čuvanju do formalnog početka nagradne igre stara se Pošta Srbije.

Prvo izvlačenje očekuje se krajem novembra, a odgovorne građane i ovog puta očekuju vredne nagrade – 60 automobila i 12 stanova u Beogradu.

I ovaj put biće organizovano takmičenje gradova i opština u broju poslatih računa, a najaktivnije lokalne zajednice podeliće ukupan fond od 180.000 evra za projekte od javnog značaja po izboru građana.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.