“Uzmi račun i pobedi 2018”: Stiglo preko 31 hiljade koverata

VIDEO K9: Od početka novog ciklusa nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2018" prošlo je devet dana tokom kojih je u Pošte Srbije stiglo je već više od 31 hiljade koverata sa računima i slipovima građana.

430

Iako će tek do 14. februara Vlada Srbije usvojiti pravila i finalni nagradni fond nagradni fond za nagradnu igru Uzmi račun i pobedi 2018, za sada se zna da će biti 100 automobila, što je duplo više nego u prethodnom ciklusu, kažu iz Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj.

Za sada su poznati osnovni kriterijumi. U nagradnoj igri mogu da učestvuju samo punoletni građani sa boravištem ili prebivalištem u Srbiji. Pravilo je i da u koverti mora biti minimum deset fiskalnih računa ili deset slipova, ali se fiskalni računi i slipovi ne smeju mešati. Minimalan iznos na računu ili slipu mora biti 100 dinara.

“Pri popunjavanju koverte važno je da se na strani gde se koverta otvara, upiše ime i prezime, adresa iz lične karte ili pasoša i broj telefona. Umesto adrese primaoca, na prednjoj strani koverte, treba upisati “Uzmi račun i pobedi 2018″, pošta će, naravno, znati gde te koverte da usmeri”, rekao je Ivan Radak iz NALED-a.

Pošta Srbije pruža kompletnu logističku podršku u smislu prijema, prenosa, skladištenja, čuvanja i transporta koverti do studija gde će biti obavljeno izvlačenje.

“Za razliku od prošle godine, ove mogu da učestvuju sve vrste koverata. Mogu da učestvuju i koverte iz prošle godine obzirom da je velika količina koverata ostala kod građana, a nisu učestvovale u nagradnoj igri. Treba samo izvršiti korekciju adresne strane, da se napiše da je to za 2018 godinu”, naveo je Goran Đerić iz Pošte Srbije.

I ove godine će u okviru ove nagradne igre biti takmičenje gradova i opština.

Igra “Uzmi račun i pobedi” je, kako je istaknuto, deo programa koji sadrži preko 100 aktivnosti države u suzbijanju sive ekonomije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.