Uz dres i auto

VIDEO K9: U godini jubileja, fudbalski klub Vojvodina sve ambicije okreće ka jednom cilju - osvajanju Kupa. Baš u tom kontekstu predstavljeno je i novih devet igrača, kao pojačanje za novu sezonu.

1074

“Doveli smo željena pojačanja i u ljudskom i u igračkom smislu”- rekao je na promociji šestorice novajlija sportski menadžer Vojvodine

Zoran Pavlović. Igrači koji predstavljaju ovogodišnja pojačanja s kojima će, kako potvrđuju Novosađani, krenuti u pohod na Kup Srbije, trofej koji nedostaje u klupskim vitrinama, su: Milan Jovanić (Spartak), Lazar Veselinović (Dinamo, Minsk), Nino Pekarić (Novi Pazar), Jovan Stojanović (Radnički Obrenovac), Uroš Nenadović (Novi Pazar) i Nikola Popara (Spartak).

Nino Pekarić, nekadašnji kapiten Vojvodine naglasio je da mu je glavni motiv povratka želja za trofejom Kupa Srbije:

Lazar Veselinović je imao druge ponude ali opredelio se za klub u kojem je ponikao.

I golman Milan Jovanić je morao, kao dete poniklo u Vojvodini, da se vrati na „Karađorđe“ zaobilaznim putem.

Milan Jovanić, Lazar Veselinović, Nino Pekarić, Jovan Stojanović, Uroš Nenadović i Nikola Popara, dobili su od klupskog sponzora, brendirane automobile „folksvagen polo“ na korišćenje a prve profesionalne ugovore sa novosadskim superligašem potpisali su i Radovan Pankov i Emil Rockov, dojučerašnje uzdanice omladinske škole.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.