Uveden dodatni broj za penzionere koji nisu dobili paket pomoći zbog promene adrese

VIDEO K9: Za penzionere iz Novog Sada koji zbog promene adrese do sada nisu dobili paket pomoći od Grada uveden je još jedan telefonski broj na koji mogu da se obrate Centru za socijalni rad.

52

Svi penzioneri sa teritorije Grada Novog Sada sa penzijama manjim od 30.000 dinara koji očekuju pakete pomoći od Grada, a koji još uvek nisu dobili svoj paket jer se ne nalaze na mestima gde su prijavljeni, mogu da pozovu kol-centar Centra za socijalni rad i prijave novu adresu za dostavu.

KOL CENTAR CENTRA ZA SOC. RAD
Tel: 021/ 4882-888 i 021/ 4882-777
24 SATA DNEVNO

Dakle, korisnici koji ne žive na prijavljenoj adresi, mogu se obratiti kol-centru Centra za socijalni rad, u cilju davanja ažurnih podataka, koji će zatim biti prosleđeni mesnim zajednicama.

Na ove brojeve telefona mogu da upute žalbu i penzioneri koji nisu dobili paket pomoći, a smatraju da su trebali biti obuhvaćeni. Žalbe se, kako je saopšteno, evidentiraju i nakon završetka distribucije paketa biće razmatrane i rešavane.

Odluku o dodeli robnih paketa pomoći za oko 33 000 penzionera doneo je Štab za vanredne situacije Novog Sada, a distribucija paketa pomoći vrši se građanima prema podacima Direkcije Pokrajinskog fonda za pezijsko i invalidsko osiguranje Novi Sad, na adresu prijavljenog prebilišta.

Pakete sa osnovnim životnim namirnicama nose volonteri na kućnu adresu penzionera.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.