Usvojen program rada Pokrajinske vlade

Pokrajinska vlada je na današnjoj sednici donela Program rada Pokrajinske vlade za 2017. godinu i dala saglasnost na programe rada i poslovanja više javnih preduzeća, zavoda i ustanova čiji je Pokrajina osnivač, saopštio je Biro za informisanje Pokrajinske vlade.

0
356

Kako se navodi u saopštenju, na sledećoj sednici Pokrajinske vlade, 11. januara 2017. godine, biće usvojeni i preostali programi rada pokrajinskih institucija, fondova i javnih preduzeća, čime se stvaraju uslovi da na početku godine počne realizacija programa u svim razvojnim oblastima za koje je zadužena Pokrajinska vlada.

Programom rada definišu se dinamika i vremenski okvir realizacije razvojnih planova, programa i odluka koje će sprovoditi pokrajinski sekretarijati i institucije kojima je Pokrajina osnivač.

Usvajanjem programa rada i davanjem saglasnosti na planove preduzeća i drugih ustanova staraju se i formalni uslovi za pripremu velikih investicija nacionalnog, regionalnog i lokalnog karaktera na teritoriji APV i time počinje i praktična realizacija velikih investicija, iznosi se u saopštenju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.