Uspešna sezona za odbojkaše

VIDEO K9: Odbojkaši Vojvodine NS seme završili su jednu od najuspešnijih sezona u istoriji kluba. Sa dva osvojena trofeja ostvareni su i veliki snovi, a glavni prioritet za narednu sezonu biće osvajanje domaćeg prvenstva.

474

Novosadski crveno-beli najpre su podigli trofej Kupa Srbije, a potom i onaj istorijski, pehar Čelendž Kupa.

Imali su Vošini igrači šansu i u domaćem prvenstvu ali su zbog nedostatka vremena za odmor zaustavljeni u polufinalu pej-ofa. Iako su težili osvajanju prvenstva Novosađani su i te kako zadovoljni sezonom, postigli su ono što niko u istoriji naše odbojke pre njih nije.

Trener mlade i veoma uspešne ekipe Strahinja Kozić rekao je da je veoma zadovoljan učinjenim, ali da ipak ostaje žal za trofejom koji su svi u ekipi jako želeli. On je takođe naglasio da su nastupi na sva tri fronta imali i prednosti i mana, jer su na samom početku bili veoma značajni za sticanje samopouzdanja, ali su kasnije prouzrokovali nedostatak svežine. Sve se dešavalo veoma brzo.

Naime, Vošini igrači su se iz Lisabona vratili u ponedeljak, a već u četvrtak igrali su protiv Zvezde.

Međutim, bez obzira na jedan neostvaren san najmlađa ekipa u evropskim nadmetanjima uspela je da dođe do trofeja do kojeg neće moći mnoge naredne generacije.

A prema rečima šefa stručnog štaba za titulu u prvenstvu uvek ima vremena.

Kao što se moglo i očekivati promene u igračkom kadru su neizbežne. Pored dobrih ponuda najboljim pojedincima poput Katića, Luburića, Čedomira i Mihajla Stankovića ističu i ugovori, ali će se o tome ko ostaje, a ko ide, više znati u narednih mesec dana.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.