Uspela “Trka kroz Srbiju”

VIDEO K9: Šezdeseta biciklistička Trka kroz Srbiju koja je ove godine održana od 1. do 3. septembra ocenjena je najvišim ocenama na sastanku održanom juče u Pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu.

0
11

Ovogodišnja Trka kroz Srbiju, koja je u kalendaru Međunarodne biciklističke federacije, organizovana je 60. jubilarni put u periodu od 1. do 3. septembra, a sastojala se iz tri etape sa startom u Istočnom Sarajevu i ciljem u Novom Sadu.

Zbog aktuelne situacije pandemije virusom korona koja je pogodila ceo svet, održavanjem ove trke biciklistički sport je poslao snažnu poruku da sport ne sme i neće stati, zaključeno je na juče održanom sastanku pokrajinskog sekretara za sport i omladinu Vladimira Bateza i delegacije Međunarodne biciklističke trke kroz Srbiju.

Ovom prilikom rezimiran je ishod projekta Republike Srpske i Vojvodine i zaključeno da je, prema svim kriterijumima ova biciklistička trka ocenjena najvišim ocenama.

Na jučerašnjem sastanku bilo je reči i o budućoj saradnji i o organizaciji trke naredne godine, sa ciljem da trkom budu obuhvaćeni i drugi delovi Srbije povećanjem broja etapa.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.