Uskoro sanacija na Temerinskom putu

VIDEO K9: Rupa koja više od godinu dana zauzima celu biciklističku stazu na Temerinskom putu ispred mosta, kod stanice linije 5 JGSP-a, uskoro bi trebalo da bude sanirana, sudeći prema odgovoru koji smo dobili od Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije.

0
24

Oštećenje biciklističke staze po celoj širini ispred Temerinskog mosta u Novom Sadu, moglo bi biti sanirano nakon što već duže od godinu dana predstavlja pretnju za bezbedan prolaz biciklistima i pešacima, naročito tokom kišnih dana kada je rupa ispunjena vodom.

Iz Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije stigao nam je odgovor u kojem navode da su stručne službe  upoznate, kako navode, sa predmetnom problematikom, te da su „već  preduzete aktivnosti u cilju realizacije predmetnog zahteva, kao i da je izvršen terenski obilazak i definisana vrsta radova koje je neophodno izvesti“. Dodaju i da će se realizaciji radova na sanaciji oštećenja biciklističke staze pristupiti u najkraćem vremenskom roku, u skladu sa dinamikom izvođača radova. Podsetimo, i ove, kao i prošle godine, sugrađani su uputili žalbe našoj televiziji na ovo oštećenje na biciklističkoj stazi jer su upravo na tom mestu neki od njih  zadobili lakše, ali i teže povrede.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.