Uskoro rekonstrukcije ulica u 30 opština

VIDEO K9: U narednim mesecima izvodiće se radovi na rekonstrukciji ulica u gradovima i selima u 30 opština u Vojvodini, rekao je danas predsednik Pokrajinske valde Igor Mirović prilikom posete Temerinu.

0
46

Pokrajinska vlada je započela je rekonstrukcije ulica u gradovima i selima na teritoriji 30 opština u Vojvodini, a ukupna vrednost radova, koji će se odvijati u narednih nekoliko meseci, je veća od  7,3 milijarde dinara, izjavio je danas predsednik Pokrajinske vlade, Igor Mirović, nakon obilaska radova na asfaltiranju ulica u Temerinu.

Mirović je istakao da će samo u Temerinu u 18 ulica biti asfaltirano gotovo 12 kilometara. Radovi će ukupno koštati 203 miliona dinara, od čega je Pokrajinska vlada, preko Uprave za kapitalna ulaganja, obezbedila 150 miliona dinara, a ostatak novca će izdvojiti Opština Temerin.

Predsednik Mirović je podsetio na to da je obezbeđen novac za rehabilitaciju četri kilometra državnog puta kroz Sremske Karlovce, i dodao da očekuje da će radovi početi u avgustu. Takođe, obezbeđeno je i 250 miliona dinara za rehabilitaciju ulica u Subotici gde radovi počinju narednih dana.

Događaju su prisustvovali pokrajinski sekretar za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj Ognjen Bjelić i direktor Uprave za kapitalna ulaganja Miloš Maletić.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.