Uskoro rekonstrukcija Bulevara vojvode Stepe

VIDEO K9: U planu je rekonstrukcija Bulevara vojvode Stepe koji će dobiti uređene staze za bicikliste i pešake, kao i novi parking.

0
19

Bulevar vojvode Stepe na Novom naselju uskoro bi trebalo da dobije nedostajuće pešačke i biciklističke staze, kao i dodatne parkinge, a o ovom problemu stanovnika Novog naselja više puta izveštavala je i naša televizija.

Gradska uprava za građevinsko zeljište i investicije Novog Sada je raspisala tender za izradu tehničke dokumentacije, nakon čega će biti poznato šta će sve tačno biti izgrađeno u ovom delu grada.

Kako je navedeno na sajtu Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije, projektant bi trebalo da predvidi gradnju pešačke staze uz poslovne objekte sa desne strane Bulevara vojvode Stepe.

Bila bi izgrađena i biciklistička staza duga skoro 1.750 metara, kao i staze ka ulicama koje vode ka bloku zgrada sagrađenih za potrebe bezbednjaka.

Projektom rekonstrukcije Bulevara vojvode Stepe trebalo bi da budu pomerena postojeća parking mesta, kako bi se napravio prostor za pešake i bicikliste.

UGZI navodi da bi trebalo da se isprojektuje i parking sa leve strane bulevara, između Bulevara Slobodana Jovanovića i Bulevara kneza Miloša, u dužini od 500 metara.

Procenjena vrednost izrade projekta rekonstrukcije Bulevara vojvode Stepe je 3,3 miliona dinara, a rok za dostavljanje ponuda je 28. septembar.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.