Uskoro prijave za 20 evra od države

VIDEO K9: Uskoro kreće prijava za dodatnih 20 evra državne pomoći Srbije. Ministar finansija izjavio je danas da od 15. do 30. novembra za dodatnu pomoć države mogu da se prijave svi građani koji su u međuvremenu postali punoletni, kao i oni koji to ranije nisu učinili.

0
7

Govoreći novinarima o zakonima koji su aktuelni na tekućem zasedanju Narodne skupštine Srbije, ministar finansija Siniša Mali je izjavio da građani Srbije koji su u međuvremenu postali punoletni, kao i oni koji se ranije nisu prijavili, mogu da se prijave za pomoć od 20 evra između 15. i 30 novembra. Ta pomoć će biti isplaćena u decembru, a za nju je izdvojeno 14 milijardi dinara.

Prema njegovim rečima, tokom dve protekle godine ukupno je isplaćeno osam milijardi evra privredi i građanima. Mali je podsetio da su ispalaćena tri puta po pola minimalca, zatim dve pune minimalne zarade za sve iz ugostiteljstva i turizma, dve pune zarade za samostalne umetnike, po 60 evra za nezaposlene, po 100 evra za ljude na Kosovu i Metohiji i 200 evra za nezaposlene na Kosovu i Metohiji.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.