Uskoro popravka igrališta

VIDEO K9: Nakon emitovanja našeg priloga o devastiranom i dečjem igralištu i teretani na otvorenom na Bulevaru Jovana Dučića, stigao je odgovor Gradske uprave za Građevinsko zemljište i investicije Novog Sada u kojem stoji da su upoznati sa situacijom na toj lokaciji.

0
13

Stručne službe Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije upoznate su sa stanjem dečijeg igrališta na Bulevaru Jovana Dučića kod broja 43/45 i nadzorni organ dao je nalog odabranom izvođaču da sanira oštećene rekvizite i omogući njihovo bezbedno korišćenje, navedeno je u odgovoru na pitanja sugrađana koja smo prosledili nadležnoj gradskoj upravi.

Dodaju i da su, kada je reč o devastiranoj teretani na otvorenom, sprave za vežbanje su pretrpele oštećenja većeg stepena koje nije moguće sanirati tako da će, radi bezbednosti korisnika, one biti uklonjene, a ovaj prostor će stručne službe svakako uvrstiti među predložene lokalitete za izgradnju novih teretana.

Na pitanje šta sa vodom koja se zadržava na igralištu danima nakon kiše, navode da razmatraju adekvatno tehničko rešenje za efikasno rešavanje problema odvodnjavanja, čime bi bilo omogućeno nesmetano korišćenje igrališta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.