Uskoro “Park osmeha” u Šljivovici

VIDEO K9: Otvaranje dečijeg „Parka osmeha“ u neposrednoj blizini osnovne škole u Šljivovici koja funkcioniše kao izdvojeno odeljenje OŠ „Milivoje Borović“ iz Mačkata zakazano je za četvrtak, najavili su iz opštine Čajetina.

0
14

Park osmeha posvećen je prerano i tragično nastradalom, tada jedanaestogodišnjem Aleksandru Selakoviću, koji je pre sedam godina, zajedno sa svojim roditeljima Marijanom i Milanom, izgubio život u teškoj saobraćajnoj nesreći.

Aleksandar je bio učenik OŠ “Milivoje Borović” u Šljivovici i njegovi baba i deda, Stanka i Ljubinko Radeljić, u želji da očuvaju sećanje na svog unuka, parcelu u Šljivovici ustupili su opštini Čajetina kako bi na njoj bio izgrađen dečiji park sa brojnim sadržajima.

U realizaciju ove ideje su se uključili i drugi članovi Aleksandrove porodice koji su osmislili sportske i rekreativne sadržaje koji će ovaj park činiti mestom okupljanja Aleksandrovih drugara iz razreda i drugih učenika.

Opština Čajetina za izgradnju „Parka osmeha“ je organizovala odgovarajuća opštinska preduzeća.

Park će biti otvoren 4. aprila u 10 časova, kada će biti održan i fudbalski turnir učenika iz škola sa teritorije Čajetine.

Nosilac radova na izgradnji i uređenju parka je bilo KJP “Zlatibor”, uz pomoć kolega iz Turističke organizacije Zlatibor i JKP Vodovod, kao i Sportskog saveza opštine Čajetina.

FOTO/ Zlatibor press

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.