Uskoro novi tereni na otvorenom

VIDEO K9: Na Bulevaru Evrope biće postavljane još tri nova sportska i rekreaciona terena za decu i odrasle, ukupne vrednosti 11 miliona i 100 hiljada dinara, stoji na sajtu Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije Novog Sada.

0
32

Bulevar Evrope atraktivan je velikom broju sugrađana, odaslih i dece, pa postoji opravdana potreba da postojeći sportski i rekreativni sadržaji budu obogaćeni dodatnim, inoviranim elementima, namenjenim za više generacija korisnika, smatraju u Gradskoj upravi za građevinsko zemljište i investicije.

Na području Mesne zajednice „Detelinara“, neposredno uz basket teren, a u cilju kompletiranja rekreacione celine, postavlja se novi teren tipa Aktiv, namenjen razvoju motoričkih sposobnosti dece, odnosno kontrole održavanja balansa i ravnoteže kod dece i tinejdžera.

Planirano je postavljanje opreme „univerzalnog dizajna“ namenjene i korisnicima sa posebnim potrebama. Vrednost radova na postavljanju ovog terena je 6,5 miliona dinara.

Takođe su u toku i pripremni radovi na postavljanju dva terena tipa Kinetik duž Bulevara Evrope, u mesnim zajednicama „Jugovićevo“ i „Gavrilo Princip“, uz postojeću teretanu za seniore, ukupne vrednosti od 4,6 miliona dinara. Ovaj teren posedovaće deo opreme za decu i deo za sve generacije korisnika.

Sem ovih, sportski i rekreacioni tereni biće postavljeni na još šest lokacija na teritoriji Novog Sada: tereni tipa Avantura park na kupalištu Štrand i u dvorištu PU Radosno detinjstvo „Vendi“, tereni Basket – u MZ „Kać“ i Ulici Đorđa Rajkovića, kao i tereni tipa Kinetik u Limanskom parku i na Bulevaru vojvode Stepe.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.