Uskoro nova zgrada PIO fonda

VIDEO K9: Do kraja oktobra Novi Sad će dobiti najlepšu zgradu PIO fonda u celoj Srbiji, reči su gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića.

0
22

Radovi na dogradnji objekta Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje u Novom Sadu su pri kraju, a po vrednosti, kako navode iz kabinete gradonačelnika, reč je o jednoj od prvih pet investicija u gradu.

Proteklog vikenda objekat u koji je uloženo oko 600 miliona dinara, obišli su gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Republike Srbije Darija Kisić Tepavčević i zamenik direktora Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje Relja Ognjenović.

Gradonačelnik je izrazio zadovoljstvo napretkom radova i dodao da očekuje da će Novi Sad početkom oktobra dobiti najlepšu zgradu PIO fonda u celoj Srbiji.

Kisić Tepavčević je ovom prilikom ocenila da je i ova investicija pokazatelj da živimo u vremenu velikih ulaganja u državu, dok je Ognjenović naglasio da projekat finansiraju iz sopstvenih sredstava, ali da to ne bi bilo moguće bez snažne politike Vlade Srbije jer kako je rekao, od pre dva meseca, više ne razmišljaju o tome kako ćeo isplatiti penzije, već o novim investicijama.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.