Uskoro LED rasveta u Vršcu

VIDEO K9: Vršac bi uskoro trebao da dobije efikasniju i modernu LED rasvetu zahvaljujući projektu javno-privatnog partnerstva.

0
51

Sistem javne rasvete u Vršcu koji ima velike tehnološke i energetske utroške, kao i troškove održavanja biće zamenjen sistemom LED javne rasvete kroz projekat javno-privatnog partnerstva.

U planu je zamena 5.609 svetiljki i ugrađivanje savremenog sistema upravljanja čime će biti ostvarena ušteda od najmanje 70% električne energije.

Kao rezultat, grad Vršac će dobiti ekološki prihvatljiv sistem javne rasvete povoljan po životnu sredinu, kao i upravljiv sistem za bezbednije stanovništvo i saobraćaj.

Obaveza privatnih partnera Smart Energy Investment Kft i AD Tehnika Vršac, je da, osim obezbeđivanja finansiranja investicije u celosti, održava sistem javne rasvete i obavlja sve neophodne tehničko-tehnološke funkcije.

Čelnici Vršca izjavili su da će privatni partneri Smart Energy Investment Kft i AD Tehnika Vršac finansirati celokupnu investiciju, organizovati održavanje i funkcionisanje sistema i obavljati sve tehničko tehnološke funkcije, čime će građanima biti omogućena savremena, ekonomična, bezbedna i ekološki prihvatljiva javna rasveta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.