Uskoro još dva semafora u Ulici Novosadskog sajma

VIDEO K9: U ulici Novosadskog sajma počeli su radovi na postavljanju dva nova semafora koji će doprineti boljoj bezbednosti saobraćaju u tom delu grada.

108

U ulici Novosadskog sajma u toku je postavljanje dva nova semafora i to na raskrsnici sa Mičurinovom, kao i sa Ulicom Bore Prodanovića.

Semaforizacija ovog dela grada vrši se radi podizanja nivoa bezbedbosti u saobraćaju, pogotovo imajući u vidu broj pešaka i biciklista koji ovuda prolaze. Takođe, u blizini se nalaze škola, hotel i sajam.

Ukupna vrednost investicije iznosi 13,5 miliona dinara, izvođač radova je “Invest-inženjering” iz Novog Sada, a rok završetka je 120 kalendarskih dana.

Zbog radova na izgradnji semafora 4. novembra uvedena je privremena izmena režima saobraćaja u ulici Novosadskog sajma, koja će biti na snazi do 3. marta sledeće godine. Tokom izvođenja radova saobraćaj nije u prekidu jer je prohodna jedna saobraćajna traka po smeru.

Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije apelovala je na vozače da tokom radova dodatno povećaju opreznost na putu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.