Uskoro još dva semafora u Ulici Novosadskog sajma

VIDEO K9: U ulici Novosadskog sajma počeli su radovi na postavljanju dva nova semafora koji će doprineti boljoj bezbednosti saobraćaju u tom delu grada.

85

U ulici Novosadskog sajma u toku je postavljanje dva nova semafora i to na raskrsnici sa Mičurinovom, kao i sa Ulicom Bore Prodanovića.

Semaforizacija ovog dela grada vrši se radi podizanja nivoa bezbedbosti u saobraćaju, pogotovo imajući u vidu broj pešaka i biciklista koji ovuda prolaze. Takođe, u blizini se nalaze škola, hotel i sajam.

Ukupna vrednost investicije iznosi 13,5 miliona dinara, izvođač radova je “Invest-inženjering” iz Novog Sada, a rok završetka je 120 kalendarskih dana.

Zbog radova na izgradnji semafora 4. novembra uvedena je privremena izmena režima saobraćaja u ulici Novosadskog sajma, koja će biti na snazi do 3. marta sledeće godine. Tokom izvođenja radova saobraćaj nije u prekidu jer je prohodna jedna saobraćajna traka po smeru.

Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije apelovala je na vozače da tokom radova dodatno povećaju opreznost na putu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.