Uskoro i enterijer u Domu zdravlja na Adicama

VIDEO K9: Spoljašni radovi na novom bjektu Doma zdravlja na Adicama su završeni, a nedavno je raspisan tender za pribavljanje projektne dokumentacije i za enterijer novog objekta. Radovi na ovoj zdravstvenoj ustanovi, kako je najavljeno, trebalo bi da budu završeni u januaru sledeće godine.

0
56

Završeni su spoljni garđevisnki radovi kao i fasada, a u toku su unutrašnji radovi posle kojih će uslediti i opremanj enterijera.

Podstimo, Dom zdravlja na Adicama trebalo je da bude završen na leto ove godine, međutim, zbog pandemije korona virusa rok završetka radova pomeran do januara sledeće godine.

Dom zdravlja “Novi Sad” raspisao je tender za pribavljanje projektne dokumentacije enterijera novog objekta u Smederevskoj ulici na Adicama, sa rokom ponuda do 19. avgusta, sa procenjenom vrednosti javne nabavke od tri miliona dinara.

Prema konkursnoj dokumentaciji, projekat enterijera i opremanja trebalo bi biti prilagođen modernom i savremenom objektu, svedene, moderne arhitekture, koji će biti jednostavan za održavanje i u kojem će pacijenti moći lako da se orijentišu i snalaze, a takođe je neophodno izraditi i nabaviti kompletan nameštaj i svu nemedicinsku opremu.

Procene su da će Dom zdravlja na Adicama pružati usluge za 17.000 građana. Objekat koji je smešten u bloku između Smederevske ulice, Sime Šolaje, Žikice Jovanovića i Banjalučke, zauzima površinu oko 1.200 kvadrata a predviđeno je da ima oko 40 prostorija.

Tu će, kako je najavljeno, biti smeštene sve službe Doma zdravlja sa oko 30 zaposlenih. Predviđeno je da radi pet lekara opšte prakse, ginekolog, pedijatri za predškolce i za decu školskog uzrasta, te dečji i opšti stomatolozi, oko 14 medicinskih sestara i tehničara i dve spremačice.

Vrednost ove investicije je 230 miliona dinara, a finansira se iz budžeta grada.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.