Uskoro bez poplava u bloku L. Gala na Grbavici

VIDEO K9: U bloku između ulica Vojvođanske i Lasla Gala na Grbavici uskoro bi trebalo da bude rešen problem nakupljanja vode tokom jačih padavina. Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije putem tendera traži izvođača radova za odvođenje atmosferskih voda ovom u bloku.

0
24

Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije putem tendera traži izvođača radova za odvođenje atmosferskih voda u bloku između ulica Vojvođanske i Lasla Gala na Grbavici.

Kako se navodi u tehničkoj dokumentaciji, dvorište u ovom bloku je znatno niže od okolnih saobraćajnica, a posledice su poplave na zemljanoj površini ispred garaža. 0025

Prema projektu saobraćajnica, potrebno je opremiti stambeni blok sa pristupnom ulicom, parkingom, atmosferskim odvodnjavanjem, pešačkim stazama i javnim osvetljenjem na uglu Vojvođanske, Lasla Gala i Vere Pavlović.

Predviđen je asfaltni i montažno-betonski kolovoz, 22 parkinga sa leve strane saobraćajnice, izuzev parking mesta za osobe sa invaliditetom budući da ona već postoje u Vojvođanskoj ulici. Odvođenje atmosferskih voda biće sprovedeno putem slivnika u postojeću kanalizaciju u ulici Vere Pavlović. Radovi će koštati 18 miliona i 800 jiljada dinara dinara bez PDV-a, a tender se zatvara 10. februara.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.