Uskoro aplikacija za elektronsku prijavu za upis na fakultet

VIDEO K9: Zahvaljujući aplikaciji koja se razvija u saradnji sa kompanijom Synechron i uz tehničku podršku Fakulteta tehničkih nauka, budući studenti Ekonomskog, Poljoprivrednog, Tehnološkog i Građevinskog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu imaće mogućnost da konkursnu dokumentaciju za upis predaju od kuće, saopšteno je sa novosadskog univerziteta.

0
64

Nove generacije studenata elektronskom prijavom za upis na fakultet smanjiće zdravstveni rizik, uštedeti vreme i izbeći nepotrebnu gužvu, akžu na Novosadskom univerzitetu i dodaju da je reč o velikoj novini u odnosu na dosadašnji način realizacije prijave kandidata i predaje konkursne dokumentacije.


Program je zamišljen kao veb rešenje, a kandidati će dobiti link na kojem treba da se registruju, ostave osnovne informacije i otpreme kompletnu dokumentaciju u elektronskoj formi.

U odgovoru Univerziteta u Novom Sadu na savremene trendove digitalizacije poslovnih procesa koji predstavljaju i njegovo strateško usmerenje, saradnja sa kompanijom Synechron ima poseban značaj, jer je reč o vodećoj kompaniji u svetu u toj oblasti, koja je svoju ekspertizu u razvoju ove aplikacije uložila u potpunosti bez naknade.

Pored Ekonomskog, Poljoprivrednog, Tehnološkog i Građevinskog fakulteta fakulteta koji će koristiti ovu aplikaciju, Fakultet tehničkih nauka razvija nezavisno rešenje koje će i studentima ovog fakulteta omogućiti predaju dokumentacije bez dolaženja na fakultet.

Prijava na konkurs elektronskim putem, kako je istaknuto, predstavlja samo dodatnu mogućnost za predaju dokumentacije, uz klasičnu predaju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.