Uskoro 100 uređenih parking mesta u Radničkoj

VIDEO K9: Javno komunalno preduzeće Parking servis započelo je sa radovima na izgradnji parkirališta u Radničkoj ulici na mestu višegodišnjeg privremenog parkirališta na koje su se građani više puta žalili zbog neuređenosti.

126

Parking servis započeo je radove na parkiralištu koje je do sada bilo samo privremeno parkiralište i to u Radničkoj ulici na broju 18 kod vrtića Vilenjak.

Za ovo parkiralište predviđeno je ukupno 100 novih parking mesta, a iz tog preduzeća mole sugrađane za strpljenje do završetka radova.

Posao izvođenja radova na javnom tenderu pripao je grupi ponuđača – Bobar Beška i JKP Put iz Novog Sada i Saša-inženjering iz Zrenjanina koji su bili i jedini ponuđači, po ceni od 35.000.000 dinara.

Radovi podrazumevaju ugradnju betonskih raster ploča, izgradnju i asfaltiranje pristupnih saobraćajnica, izgradnju pešačkih staza postavljanjem behaton ploča, izgradnju atmosferske kanalizacije, uređenje zelenih površina i postavljanje javne atmosferske kanalizacije, kao i uređenje zelenih površina i postavljanje javne rasvete.

Rok za završetak radova na ovoj lokaciji je 90 dana.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.