Uručene nagrade Fondacije PHF Princess Helena

VIDEO K9: Fondacija PHF Princess Helena dodelila je nagrade za Nove tehnologije. Ovom prilikom Fondacija je uručila priznanja ljudima koji su ostavili traga u nauci, sportu, umetnosti i humanitarnom radu, a čija dela nisu odavno ili nisu nikako ranije isticana u prvi plan.

0
51

Ratovi, sankcije, izolovanost zemlje i dugogodišnji oporavak usporili su inovacije, ali su i neke od najboljih – skrajnuli na margine. Cilj Fondacije PHF Princess Helena jeste da im da novi podstrek i oda priznanje za njihov dosadašnji rad.

Direktorka i upraviteljka Fondacije za područje Srbije, Helena Mihić, inače dobitnica nekoliko međunarodnih nagrada za inovacije i članica Svetske asocijacije za nove tehnologije, podsetila je da je Fondacija PHF Princess Helena osnovana pre dve godine na inicijativu šeika iz Dubaija čija se kompanija bavi novim tehnologijama.

Ovom prilikom Fondacija je uručila priznanja ljudima koji su ostavili traga u nauci, kulturi i sportu, umetnosti, a čija dela nisu odavno ili nisu nikako ranije isticana u prvi plan.

U Novom Sadu je organizovana prva dodela nagrada za nove inovacije, kulturu i sport za uspehe postignute u prethodnoj deceniji , a planirano je da ova priznanja ubuduće budu dodeljivana jednom godišnje, za dostignuća ostvarena u toj godini.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.