Uručena priznanja “Kapija uspeha”

VIDEO K9: U Novom Sadu su danas uručena ovogodišnja priznanja "Kapija uspeha" najboljim kompanijama i pojedincima za postignuti kvalitet usluga u oblasti turizma.

0
5

Priznanja “Kapija uspeha” dodeljena su danas u Novom Sadu, tradicionalno, 32. put, najboljim kompanijama i pojedincima za postignuti kvalitet usluga u oblasti turizma.

Priznanja je nagrađenima, na svečanosti održanoj tim povodom, uručila predsednica Pokrajinske vlade Maja Gojković, koja je poručila da će, kako bi bio zadržan uzlazni trend u tom privrednom sektoru, pokrajina nastaviti da, zajedno sa kompanijama koje ovde posluju, gradi još bolju turističku ponudu, ulaganjem u infrastrukturu i razvoj postojećih potencijala.

Pokrajinska vlada, navela je Gojković, trenutno aktivno radi na realizaciji projekta Info-centra JP ‘Nacionalni park Fruška gora’ na Iriškom vencu, u vrednosti 170 miliona dinara, a u isto vreme, na mestu nekadašnje pruge Petrovaradin – Beočin uskoro ćemo biti završena potpuno nova zelena staza dužine 17 kilometara, projekat vredan blizu 22 miliona dinara.

Dobitnici ovog priznanja su i Hotel „Pupin“ u Novom Sadu u kategoriji gradskog turizma, „Muzej Tera“ u Kikindi u kategoriji kulturno- istorijskog turizma, Manifestacija „ Dani piva“ u Zrenjaninu u kategoriji manifestacionog turizma, Vinarija „Vinčić“ u Erdeviku za kvalitet usluga u kategoriji vinskog turizma i „Vila Viko“ u Čeneju u kategoriji ruralnog turizma. Dobitnik specijalnog priznanja koje dodeljuje PKV pripalo je Danku Denešu za unapređenje i afirmaciju receptivnog turizma i promociju Vojvodine kao turističke destinacije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.