Uređenje staze na Temerinskom putu

VIDEO K9: Nakon našeg priloga o neuređenoj i nebezbednoj stazi za pešake i bicikliste na Temerinskom mostu, zbog čega je bilo i povreda, ova staza je sada dobila novi izgled.

0
27

Staza za pešake kojom voze i biciklisti na Temerinskom mostu konačno je dobila lepši izgled.

Podsetimo, Kanal 9 je još u oktobru prošle godine izveštavao o ovoj deonici nakon žalbe sugrađana koji su upravo na tom mestu zadobili lakše i teže povrede.

Nakon devet meseci počelo je sređivanje staze, a i danas je na licu mesta naša ekipa zatekla radnike kako seku izraslo granje i čiste trotaore.

Granje i sitno rastinje koje je prelazilo na biciklističku i pešaku stazu je posečeno, a takođe je očišćena i sama staza od šljunka, stakla i ostale prljavštine. Tako sada put koji koriste pešaci i biciklisti duž Temerinskog mosta veće, šire i što je najbitnije bezbednije u odnosu na pre.

Ipak, sama staza i dalje je neravna, puna rupa, pukotina i isturenih šahtova, a na nekoliko mesta je iskrivljen i metalni graničnik koji deli magistralu od trotaora, što i dalje preti sigurnom prelasku pešaka i biciklista preko Temerinskog mosta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.