Uređenje partera javne garaže kod zgrade Banovine

VIDEO K9: Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije saopštila je da realizuje radove na parternom uređenju prostora na uglu ulica Žarka Zrenjanina, Vladike Platona i Jovana Đorđevića u Novom Sadu.

0
13

Kako je precizirano, radovi na uređenju prostora iznad podzemne javne garaže kod zgrade Banovine podrazumevaju kompletnu izgradnju pešačkih staza, sa javnom rasvetom i urbanim mobilijarom, ugovorena vrednost je 244,6 miliona dinara, dok će tokom jeseni biti realizovano i hortikulturno uređenje ovog lokaliteta.

Uređenje ovog partera izvodi se u sklopu izgradnje jedne od dve nove podzemne javne garaže u centru grada – u ulici Modene i kod zgrade Banovine. Izgradnjom ove dve garaža, čiji se završetak očekuje tokom ove godine, Grad će dobiti još 434 parking mesta u centralnoj zoni.

Sugrađani se takođe plaše da će, ukoliko parkiranje u javnim garažama bude skuplje od parkinga na otvorenom, postojeća parking mesta i dalje biti zakrčena. Javna garaža kod Banovine prostire se na 6280 m2, na dve podzemne etaže i ima kapacitet od 167 parking mesta, od kojih su 9 za osobe sa invaliditetom i 8 za električna vozila.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.