Uređenje parkinga kod Skupštine

VIDEO K9: Novosadskom Parking servisu na sutrašnjoj sednici gradskog parlamenta biće odobreno korišćenje 15 miliona dinara za uređenje parkinga u dvorištu Skupštine grada.

0
21

Prema Izmenama odluke o Programu investicionih aktivnosti Parking servisa u 2020. godini, ovom javno komunalnom preduzeću odobrem je utrošak u iznosu od 15 miliona dinara za rekonstrukciju parkirališta u dvorišnom delu Skupštine Novog Sada, u Ulici dr Laze Stanojevića.

Sredstva su obezbeđena rebalansom budžeta kao kapitalna subvencija za radove na sanaciji 50 parkin mesta, gradnju biciklističkih parking mesta i uređenja dela pešačkih površina sa rampom ka pešačkom izlazu ka Bulevaru Mihajla Pupina.

Ovaj projekatbiće rađen u saradnji sa ,,Vodovodom i kanalizacijom” koje će pre izgradnje parkinga izvršiti rekonstrukciju svojih instalacija.

Parking servisu je pre ovog rebalansa odobreno 20 miliona dinara za investicione aktivnosti ove godine i to po 10 miliona za izgradnju parkurališta na Trgu Komenskog i drugu fazu izgradnje u Fruškogorskoj ulici kod okretnice.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.