Uređenje bloka ulice Bate Brkića

0
25

Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije Novog Sada započela je na Novom naselju radove na uređenju bloka oivičenog ulicama Bate Brkića i Anđe Ranković.

Akcenat će biti na izgradnji ograđenog igrališta za decu, gde će na raznobojnoj podlozi od tartana biti postavljeno 7 različitih tipova rekvizita za igru – dve klackalice, ljuljaška sa sedalicom za bebe, ljuljaška sa dva sedišta, dve njihalice, kula za penjanje, multifunkcionalna kompozicija sa dve kule sa toboganom i mostićem, za decu od 1 do 4 godine, kao i kompozicija sa jednom kulom sa toboganom i zidom za penjanje, za decu starijeg uzrasta.

Na ovom prostoru predviđene su i pešačke staze, adekvatno odvodnjavanje izgradnjom 6 slivnika i slivničke veze u dužini od 100m.

Celokupan prostor biće upotpunjen postavljanjem urbanog mobilijara sa klupama i korpama za otpatke, kao i odgovarajuće ozelenjavanje po završetku radova.

Rok za realizaciju radova na uređenju bloka Bate Brkića je 120 kalendarskih dana, a vrednost investicije je 19,8 miliona dinara.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.