Uređene ulice u Čeneju

VIDEO K9: Do trećeg maja je raspisan Javni poziv za podnošenje prijava za dodelu subvencija za osiguranje useva, plodova i višegodišnjih zasada poljoprivrednim proizvođačima kontrolisane poljoprivredne proizvodnje na području Novog Sada. Na ovaj javni poziv koji je otvoren pre sedam dana podsetio je na društvenim mrežama gradonačelnik Milan Đurić koji je danas bio u poseti Čeneju.

0
24

Grad Novi Sad je raspisao Javni poziv za podnošenje prijava za dodelu subvencija za osiguranje useva, plodova i višegodišnjih zasada poljoprivrednim proizvođačima kontrolisane poljoprivredne proizvodnje na teritoriji Grada Novog Sada za 2023. godinu, podsetio je gradonačelnik Milan Đurić na društvenim mrežama.

Ovaj poziv obuhvata dodelu subvencija za troškove osiguranja u iznosu od 2.500.000 dinara, a sredstva su obezbeđena u gradskom budžetu. Tekst Javnog poziva sa potrebnom dokumentacijom je dostupan na internet stranicama www.novisad.rs i www.privredans.com, a poziv je otvoren do 3. maja.

Gradonačelnik je danas posetio Čeneju, gde je obišao putarske radove aktuelne na saobraćajnicama u tom prigradskom mestu, a potom i firmu Tenen koja proizvodi stočnu hranu. Asfaltiranje Ulice Vuka Karadžića, najduže ulice u ovom mestu, koštalo je 30 miliona dinara, a radove su izveli radnici JKP Put. Uređene su i Ratarska i Nova ulica, saobraćajnice i javna rasveta, kao i igralište za decu. Đurić je ovom prilikom naveo da je u Čenej u poslednjih desetak godina uloženo 1,6 milijardi dinara, kao i da će, u okviru projekta Čista Srbija, biti urađeno oko 17,5 kilometara kanalizacije vrednosti od 840 miliona dinara, kao i tri crpne stanice i prečistač otpadnih voda vredan 240 miliona dinara.  

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.