Uređen stambeni blok na Novom naselju

VIDEO K9: Uređen je i novi stambeni blok na Novom naselju na Bulevar vojvode Stepe i oko parka severno od Ranžirne stanice i Ulice Radomira Raše Radujkova.

0
24

Završeni su radovi na izgradnji saobraćajnih površina sa pratećom infrastrukturom i javnim osvetljenjem oko novog bloka za stanovanje na Novom naselju – Bulevar vojvode Stepe i oko parka severno od Ranžirne stanice i Ulice Radomira Raše Radujkova.  

Kako je saopšteno iz Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije u sklopu radova na opremanju novog bloka za stanovanje na Bulevaru vojvode Stepe, sem podzemne infrastrukture (vodovodne i kanalizacione mreže), izgrađen je kolovoz, pešačke staze i  233 parking mesta od čega su 4 mesta predviđena za osobe sa invaliditetom.

Novoizgrađene saobraćajne površine osvetljava 13 stubova javne rasvete.

Odvodnjavanje atmosferskih voda sa saobraćajnica i parking površina izvedeno je sistemom zatvorene atmosferske kanalizacije sa slivnicima u kolovozu.

Realizacija obodnih saobraćajnica oko parka obuhvata kolovoz sa obostranim upravni parkinzima, kojih je ukupno 232, od čega su 4 parking mesta predviđena za osobe sa invaliditetom.

Neposredno uz ivicu parka izgrađena je pešačka staza, ukupne dužine 899m, uz koju se, u Ulici Radomira Raše Radujkova, proteže i biciklistička staza u dužini od 118m.

Između saobraćajnih površina izvršeno je humuziranje zelenih površina sa zatravnjivanjem i postavljeno je 27 stubova javne rasvete.

Ukupna vrednost ove investicije iznosi 172,5 miliona dinara.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.