Uređen blok između Lasla Gala i Vojvođanske

VIDEO K9: U Novom Sadu je tokom prošle godine započeto, a na nekim lokacijama i završeno uređenje nekoliko stambenih blokova. Među njima je deo grada ograničenom ulicama Vojvođanska, Vere Pavlović i Lasla Gala.

0
17

Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije je u drugoj polovini prošle godine realizovala radove na izgradnji saobraćajnih površina sa pratećom infrastrukturom u stambenom bloku omeđenom ulicama Vojvođanska, Vere Pavlović i Lasla Gala.

Investirana je izgradnja kolovoza, parkinga, pešačkih površina, atmosferske kanalizacije i javnog osvetljenja, čime je doprineto praktičnijem i funkcionalnijem životu sugrađana iz ovog bloka.

Pored 191 m nove saobraćajnice i 161 m2 uređenog pešačkog platoa, od velikog značaja je i izgradnja parkinga sa 22 parking mesta, kao i novih 9 stubova javnog osvetljenja sa LED rasvetom.

U Ulici Vere Pavlović rešen je i najveći komunalni problem ovog bloka – zadržavanje velike količine vode posle svake padavine, tako da sada sugrađani i nesmetano mogu da prilaze svojim objektima, garažama i parkingu u svim vremenskim uslovima.

Za ovu investiciju izdvojeno je skoro 31.447.000 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.