Upis prvaka od 1. aprlia

VIDEO K9: Epidemiološka situacija korona virusa ove godine neće pomeriti upis dece u prvi razred u školskoj 2021/2022. godini koji će i ovaj put početi u predviđenom terminu, 1. aprila.

0
51

Jedan od prioriteta u radu osnovnh škola jeste upis prvaka u novu školsku godinu. Tako je i u OŠ „Kosta Trifković“ kojoj je prva molba za upis stigla još u oktobru, kaže direktor ove ustanove Milan Spasojević.

Zvanični upis počinje prvog aprila, a budući prvaci na testiranje za upis u školu dolaziće od 6. aprila. Sam upis prvaka će trajati do 22. juna.

Svake godine, kaže Spasojević, ova škola upisuje i do 100 učenika više u odnosu na prethodnu, pa će i od narednog septembra škola biti bogatija za 60 ili 70 đaka više nego lani.

Za učenike prvog i drugog razreda koji nastavu u ovoj školi prate u prepodnevnim časovima, obezbeđen je produženi boravak koji radi od 06,30 do 17 časova, gde su deci obezbeđeni doručak, ručak i dve užine, a po mesečnoj ceni od oko 2.600 dinara.

Spasojević je zadovoljan brojem zainteresovanih prvaka za upis u OŠ „Kosta Trifković“ pogotovo u vreme pandemja, koja je, kako kaže, uticala na sve obrazovne ustanove, jer je kvalitet rada sa učenicima neuporedivo bolji u neposrednom, direktnom radu s njima u odnosi na onlajn nastavu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.