Unapređenje turističke ponude Zlatibora

VIDEO K9: Na Zlatiboru je juče predstavljen projekat Unapredjenje turisticke ponude Zlatibora kroz inovativne perspektive uspesnog turizma.

0
22

Više projekata koji će biti realizovani u narednom periodu, obogatiće sadržaje jednog od naših najatraktivnijih turističkog mesta, poručuje Vladimir Živanović, direktor Turističke organizacije Zlatibor.

Pored toga, navodi Živanović, postoje ambiciozni planovi za uređenje Ribničkog jezera i izgradnju golf terena, što će privući nove turiste koji nisu do sada posećivali ovu planinu. Zlatibor je planina na kojoj je turistička sezona tokom svih praznika i u toku svih godišnjih doba, a pred nama je produženi odmor tokom praznika Sretenje.

Za Zlatibor je 2023. bila godina jubileja, 120 godina organizovanog razvoja turizma, a tokom koje je, prema statističkim podacima, prvi put ova planina pružila uslugu više od milion noćenja.

Živanović je za kraj izrazio i nadu da će se TO Zlatibor u narednim godinama pozabaviti još boljom promocijom na inostranom turističkom tržištu, što će dovesti do još boljih rezultata.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.