“Um na drum” u Zrenjaninu

VIDEO K9: Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije i Savet za bezbednost saobraćaja na putevima na teritoriji grada Zrenjanina ogranizovali su promociju bezbednog ponašanja u saobraćaju pod nazivom “Um na drum”.

332

Agencija za bezbednost saobraćaja nastavlja sa aktivnostima na povećavanju bezbednosti mladih učesnika u saobraćaju i tradicionalno od 2014. godine učestvuje na manifestacijama gde se mladi najviše okupljaju.

Od prošle godine Agencija je realizovala kampanju pod nazivom “Um na drum”. Nešto više o samoj kampanji je rekao načelnik Odeljenja za prevenciju i edukaciju Agencije za bezbednost saobraćaja Duško Pešić.

Pešić je predstavio i nekoliko stvari koje su vezane za alkohol u okviru Zone bezbednog saobraćaja koje su posetioci mogli da vide.

Već treću godinu za redom se sprovodi kampanja koju organizuju Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije i Savet za bezbednost saobraćaja na putevima na teritoriji grada Zrenjanina. Temu ovogodišnje kampanje predstavio je Mirko Petrović iz Saveta za bezbednost saobraćaja grada Zrenjanina.

Cilj ove kampanje je podizanje svesti mladih ljudi o značaju bezbednog ponašanja u saobraćaju. Pošto je manifestacija posvećena pivu, sa posetiocima se najviše razgovaralo o vožnji pod dejstvom alkohola kao I o tome do kakvih posledica takvo ponašanje može dovesti. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.