Ulicom Milutina Milankovića na svoj rizik

VIDEO K9: Nakon više žalbi koje su nam uputili sugrađani iz naselja Jugovićevo, naša ekipa na terenu se uverila u loše stanje dela Ulice Milutina Milankovića

0
31

Građani koji nameravaju da stignu od Bulevara vojvode Stepe preko Ulice Milutina Milankovića do novoizgrađenog i lepog naselja Jugovićevo neophodno je da prevaziđu prepreke u vidu zemljanih rupa u dužini do 15 metara.

Ovaj ruinirani deo Ulice Milutina Milankovića predstavlja opasnost za automobile pa njime vozila, kažu sugrađani iz ovog dela Novog Sada, prolaze samo kad moraju.

Sugrađani smatraju da uništavanju ovog dela ulice doprinose i šleperi koji se parkiraju u ovom naselju, a prolaze upravo ovim pravcem. Do sada su se, kako navode, bezuspešno žalili nadležnima i tražili da ova ulica bude sanirana.

Ulica Boška Petrovića jedini je izlaz za vozila iz ovog naselja koja je u radnim danima u špicu veoma zagušena saobraćajem, navode meštani, a u pokušaju da prođu Ulicom Milutina Milankovića rizikuju da oštete svoja vozila, tako da im je sanacija ove ulice od vitalnog značaja. Nadležnim gradskim službama uputili smo pitanje da li im je i kada u planu taj posao.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.