Ulaganje u Petrovaradin

VIDEO K9: Ove nedelje grad raspisuje tender za izgradnju dela kanalizacije u Petrovaradinu kojom će biti obuhvaćeni i Bukovački do i Karagača, izjavio je gradonačelnik Novog Sada tokom obilaska Petrovaradina.

0
87

U Petrovaradin je u poslednjih 8 godina uloženo milijardu i 400 miliona dinara, rekao je gradonačelnik tokom obilaska ovog dela Novog Sada.

Upriličene su posete pol?oprivrednom gazdinstvu i rasadniku „Pavlović“ na Bukovačkom putu, Udruženju sportskih ribolovaca „Šaran“ na Petrovaradinskoj adi koje broji oko 800 članova i organizuje razne ribolovačke manifestacije, kao i obilazak radova na asfaltiranju Ulice Božidara Adžije.

Poljoprivredno gazdinstvo Pavlović jedno je od najvećih proizvođača cveća i rasadnog materijala u Vojvodini, ima 4000m2 staklenika i nekoliko plastenika, a spelo je, istakao je Vučević, zahvaljujući sopstvenom napornom radu, kao i subvencijama koje daje država.

Gradonačelnika i njegove saradnike ugostilo je i Udruženju sportskih ribolovaca „Šaran“ koje je osnovano 1953. godine, organizator manifestacija „Lov na šarana bućkom“ i „Dani Dunava“.

Ove nedelje će, prema rečima gradonačelnika, biti raspisan tender za izgradnju prvog dela kanalizacije dužine 1,8 km čime će biti obuhvaćeni Bukovački do i Karagača, a za rešenje problema Sadova, kao najvećeg izazova, grad će konkurisati za sredstva u okviru Programa „Srbija 2025“.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.