Ulaganja APV u Zapadnobački okrug

VIDEO K9: U toku je izgradnja nove lokalne putne mreže u Zapadnobačkom okrugu koja će u budućnosti imati regionalni karakter, naveo je juče predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović tokom obilaska pokrajinskih investicija u Apatinu i Somboru.

0
34

Rrekonstrukcija opštinskog puta od Kupusine ka Bačkom Monoštoru i izgradnji lokalnog puta Stapar–Sivac su dva velika projekta u oblasti saobraćajne infrastrukture na teritoriji opštine Apatin i grada Sombora čija će izgradnja umnogome pomoći stanovnicima ovih opština, rekao je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, juče tokom obilaska gradilišta te dodao da je reč o 16 kilometara puta.

Mirović je istakao da će biti nastavljena realizacija projekata u oblasti saobraćajne infrastrukture širom Vojvodine, kao i da se privode kraju radovi na putnom pravcu od Opova do Debeljače.

Predsednik pokrajinske vlade je ovom prilikom obavio i nenajavljenu posetu Domu za decu i omladinu “Miroslav Mika Antić” u Somboru, gde je ocenio da je stanje u ovoj ustanovi zadovoljavajuće, ali da može biti bolje. Deci, kako je rekao, gotovo ništa ne nedostaje, a malo više televizora, kompjutera i slično obezbediće im vlada. Zaposleni se trude, istakao je on, da deci obezbede najbolje uslove za život i boravak u domu.

Mirović je istakao i da su potrebna dodatna ulaganja u objekte dečje i omladinske socijalne zaštite, i dodao da se nada da će ta sredstva biti obezbeđena rebalanskom budžeta koji će se pred odbornicima Skupštine APV-a naći u narednom periodu.  

Dom za decu i omladinu „Miroslav Mika Antić“ u Somboru je ustanovu socijalne zaštite čiji je osnivač AP Vojvodina u kojoj trenutno boravi 26 korisnika.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.