“Ukus umetnosti”

VIDEO K9: Pred ljubiteljima umetnosti i kuvanja je novi umetničko-gastronomski izazov koji će Galerija Matice srpske realizovati do kraja praznične sezone.

0
40

Umetničko-gastronomski izazov pod nazivom „Ukus umetnosti“, koji će biti realizovan tokom decembra i januara na društvenim mrežama Galerije Matice srpske, predstavlja spoj dve umetnosti – slikarstva i kulinarstva.

Ideje je da posetioci društvenih mreža, na osnovu umetničkog dela koje Galerija Matice srpske objavi na svojim društvenim mrežama, izvuku sastojke koji će biti deo njihovog gastronomskog recepta te da taj recept objave u komentarima.

Izazov „Ukus umetnosti“ ljubitelji umetnosti i kulinarstva mogu pronaći na Instagramu i Fejsbuk stranici Galerije Matice srpske, gde će svake nedelje biti objavljena nova slika koja će biti izazov za novi recept.

Izazov „ukus umetnosti“ trajaće do kraja praznične sezone, odnosno do sredine januara, tako da sve zainteresovane očekuju zanimljive slike, inspiracija i dobar zalogaj, poručuju iz Galerije Matice srpske.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.