Ukinuta vanredna situacija

VIDEO K9: Vanredna situacija ukinuta je danas u Novom Sadu, a od sutra bi trebali početi da rade i gradski bazeni, odlučio je Gradski štab za vanredne situacije.

0
23

Na današnjoj 1. vanrednoj sednici Gradskog štaba za vanredne situacije doneta je Odluka o ukidanju vanredne situacije na teritoriji Novog Sada koja je proglašena usled širenja epidemije zarazne bolesti COVID-19, s obzirom, kako je saopšteno, da su se za to stekli potrebni uslovi.

Donošenjem ove odluke, naredbe i akti Gradskog kriznog štaba koji su doneti u cilju sprečavanja i suzbijanja zarazne bolesti ostaju na snazi.

Na sednici je takođe doneta i naredba da, počev od sutra, SPENS i Sajmište organizuju rad svojih otvorenih bazena te da Gradska uprava za imovinu i imovinsko-pravne poslove organizuje rad zatvorenog bazena Sportske hale „Slana bara“ na Klisi, uz poštovanje mera, smena i termina, utvrđenih ovom naredbom.

To, između ostalog, znači da u smeni istovremeno može biti prisutno maksimalno 500 lica na otvorenom bazenu Spensa, maksimalno 1000 na bazenu Sajmište i maksimalno 100 lica na zatvorenom bazenu Sportske hale “Slana bara”.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.