Ujedinjeni protiv kovida: Istraživanje o vakcinaciji u Srbiji

VIDEO K9: Veliko istraživanje o vakcinaciji u Srbiji pokrenulo je udruženje lekara Ujedinjeni protiv kovida. Ovo udruženje apeluje na građane da popune anketu koja se nalazi na njihovom sajtu i podele je u svom okruženju.

0
74

Veliko istraživanje na temu vakcinacije i drugih aspekata epidemije COVID-19 u Srbiji pokrenulo je udruženje lekara Udruženje lekara Ujedinjeni protiv kovida (UPK).

Istraživanje realizuju kroz anketu koja je dostupna na njihovom sajtu (ujedinjeni-protiv-kovida.net) i koju mogu da popunjavaju sve punoletne osobe koje žive na teritoriji Srbije, bez obzira na vakcinalni status ili koje su u Srbiji primile vakcinu.

Rezultati ovog istraživanja moći će, kako je saopšteno, da doprinesu boljem odzivu građana na vakcinaciju, boljem razumevanju efektivnosti vakcina kod različitih grupa pacijenata, poboljšanju protokola za vakcinaciju, kao i boljem razumevanja najčešćih zabluda te poboljšanju epidemijske situacije u Srbiji, za dobrobit svih građana.

Iz UPK apeluju na građane da popune anketu i podele u svom okruženju kako bi doprla do što većeg broja ispitanika. Anketa je dostupna do 10. avgusta, nakon čega će rezultati biti objavljeni na stranici sajta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.