Uhapšen Vladimir Šaranović osumnjičen za ubistvo advokata Zreleca

Vladimir Šaranović (41), osumnjičen da je u decembru 2015. godine ubio advokata Vladimira Zreleca na Vračaru, uhapšen je danas po poternici nedaleko od Zrenjanina.

312

Protiv Vladimira Šaranovića u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu je u toku istraga za krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu i on će u roku od 48 sati biti priveden na saslušanje.

Njemu je još 17. novembra Viši sud u Beogradu odredio pritvor, kada je izdao i naredbu za raspisivanje međunarodne poternice za njim po kojoj je danas uhapšen.

Šaranović se sumnjiči da je iz kola u pokretu 1. decembra 2015. godine izrešetao advokata Vladimira Zreleca ispred zgrade u kojoj je imao advokatsku kancelariju na Vračaru, a bio je branilac njegovog rođaka Slobodana Šaranovića koji je zimus ubijen u Budvi.

Tri nedelje nakon oružanog napada, advokat je podlegao povredama u Urgentnom centru.

Šaranovićeva supruga Nataša i pomagač u skrivanju nakon ubistva, Nenad Milojković, uhapšeni su 14. novembra 2017. godine u akciji policije koja je sprovedena tog dana na Kanarevom brdu u okviru potrage za Šaranovićem.

Ona se tereti za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, a Milojković za pomoć učiniocu posle izvršenja krivičnog dela.

Njima je 14. decembra pritvor produžen za još 30 dana.

Policija je saopštila da je Nataša Šaranović uhapšena u stanu na Kanarevom brdu, u kome je neprijavljeno boravila sa svojim suprugom, i da je u stanu pronašla oko pola kilograma marihuane.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.